Real Madrid riktar blickarna mot Andrea Belotti

Real Madrid riktar blickarna mot Andrea Belotti
bet365

Real Madrid värvar Andrea Belotti?

Andrea Belotti kan vara Real Madrids nästa värvning. Spanjorerna är på jakt efter den italienska anfallaren, rapporterar Metro.

Milan, PSG och Chelsea jagade Andrea Belotti under sommaren. Anfallaren stannade dock till slut i Torino. Nu verkar det som att en övergång kan ske i vinter eller under sommaren 2018 i stället. Real Madrid vill värva Belotti, uppger Metro.

Champions League-mästarna har varit i kontakt med Torino. Där ska spanjorerna ha hört sig för vad som krävs för att få Serie A-klubben att släppa Belotti.

Bekräftar ryktena

Samtalen mellan Real Madrid och Torino bekräftas av Urbano Cairo, det italienska lagets president.

– Jag åt middag med Florentino Perez (Real Madrids president). Vi talade om spelare med väldigt höga utköpsklausuler och jag nämnde Belotti. Så fort han hörde Belottis utköpsklausul så tappade han fokus på allt annat, säger Cairo enligt Metro.

– Hade klausulen varit 20 miljoner mer så hade han inte varit intresserad.

Chelsea vill värva

Chelsea vill också värva Belotti. De funderar på att lägga ett bud på 23-åringen som matcher hans utköpsklausul.

Milan fortsatt intresserade

Även Milan utmanar Real Madrid i jakten på Belotti. De jagade spelaren i somras. Torino ville ha 100 miljoner euro för Belotti, men Milan var inte beredda att betala den summan. I vinter kommer Milan att göra ett nytt försök.

Två år

Belotti har spelat för Torino sedan sommaren 2015, då han lämnade Palermo. Under sin tid i föreningen har spelaren gjort över 40 mål i Serie A. Efter två år i klubben ser nu anfallaren ut att vara på väg mot ett nytt äventyr. Det återstår att se om han väljer att stanna i Italien eller om han kommer att flytta utomlands för första gången i karriären.

Andra heta rykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply