Real Madrid överens med Kylian Mbappé

Real Madrid överens med Kylian Mbappé

Mbappé överens med Real Madrid – kan flytta i sommar

Enligt Madridbaserade tidningen MARCA ska den spanska huvudstadsklubben vara överens med Kylian Mbappé. Nu är det upp till Zinedine Zidane att ta det slutgiltliga beslutet.

Det saknas endast ett OK från Zinedine Zidane för att Real Madrid ska värva Kylian Mbappé. Detta om man tror på vad MARCA rapporterar under torsdagseftermiddagen. Enligt tidningen ska Real Madrid vara överens om spelaren som har två år kvar på kontraktet med AS Monaco och skulle en affär bli av kommer Madrid betala en summa på närmre 90 miljoner euro för att knyta till sig 18-åringen.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017

Anfallaren själv har tidigare uttryckt sig om Zinedine Zidane och ser upp till fransmannen efter hans tid som spelare.

Att Mbappé ansluter till Real Madrid är mer eller mindre klart. Med försäljningarna av Álvaro Morata och James Rodríguez ska man värva in succéanfallaren, men Mbappé är inte den enda spelaren man vill värva under sommarens transferfönster. Förutom fransmannen ska även Gianluigi Donnarumma vara ett namn som den spanska klubbledningen gärna ser i den vita tröjan nästa säsong. Donnarumma har endast ett år kvar på sitt kontrakt med AC Milan men det är oklart hur mycket det skulle kosta att köpa loss målvakten som endast är 19 år. Enligt MARCA är Real Madrid överens med spelaren, men att det är Zidane som har det sista ordet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply