Real Madrid kan storstäda i truppen i sommar

Real Madrid kan storstäda i truppen i sommar

Real Madrid har under våren ryktats vilja göra flera stora värvningar för att förstärka truppen. Nu sägs man börja rensa i truppen för att göra plats för nya namn.

Real Madrid har under flera år ryktats vara intresserade av Kylian Mbappé. Samtidigt har Erling Haaland lagts till på listan över spelare som marängerna vill värva. Under våren har Real Madrid ryktats vilja hämta in de båda anfallarna för att förstärka offensiven, nu förbereder man för att göra värvningar möjligt.

Enligt tidningen Mundo Deportivo kan upp till tio spelare vara på väg bort från Estadio Santiago Bernabéu. Isco, Marcelo, Jovic, Bale, Ceballos, Mariano och Odriozola ska vara de spelare som man vill göra sig av med. Detta samtidigt som man är öppna för att att ta emot bud på Martin Ödegaard som för närvarande är utlånad till Arsenal. Även Eder Militao och Marco Asensio ska finnas med på listan över spelare som kan vara på väg bort.

Kylian Mbappé förväntas kosta runt 200 miljoner euro att köpa loss samtidigt som Haaland ska ha en prislapp på 180 miljoner euro.

SE ÄVEN: Officiellt: Sergio Agüero lämnar Manchester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply