Real Madrid i kontakt för att värva Mauro Icardi

Real Madrid i kontakt för att värva Mauro Icardi

Icardi till Real Madrid?

Den argentinske anfallaren har haft en turbulent period i Inter ska ha blivit kontaktad av Real Madrid. Detta för att skriva på för marängerna i sommar.

Var Mauro Icardi kommer spela sin fotboll den kommande säsongen är en svår fråga. Spelaren har kontrakt med Inter till och med sommaren 2021 men under de senaste månaderna har en flytt kommit allt närmre för argentinaren. Agenten Wanda Nada har poängterat att Icardi vill stanna på Guiseppe Meazza men det finns ett stort intresse för att köpa loss honom i sommar.

Trots att Nara gått ut och poängterat att Icardi vill stanna i sin nuvarande klubb ska Real Madrid ha varit i kontakt med agenten. Det ska vara en seriös kontakt man ska ha tagit med Nara den gångna måndagen för att försöka få till en övergång. Det är TMW som skriver att marängerna vill få in en anfallare efter säsongens måltorka och Icardi ska vara det namn som man siktat in sig på.

Enligt siten ska Napoli för närvarande vara den klubb som erbjudit det bäst betalda kontraktet. Napoli sägs vilja betala Icardi 9 miljoner euro per säsong i lön plus upp till två miljoner euro i bonusar. Även Juventus ska vara intresserade av ett köp.

Med Zinedine Zidane som nyanställd tränare hos Real Madrid har fransmannen blivit lovad drygt 3,7 miljarder kronor. Icardi ska vara ett av de namn som fransmannen kan tänka sig att värva till nästkommande säsong.

SE ÄVEN: Uppgifter: Dybala kan ersätta Icardi i Inter till sommaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply