Real Madrid hör av sig om Manchester Uniteds David de Gea

De Gea aktuell för Real Madrid igen – kan bli dyrare än Zlatan Ibrahimovic

Manchester Uniteds stjärnmålvakt, David de Gea, är åter aktuell för en flytt till den spanska huvudstaden Madrid. Men inte till sin gamla klubb Atletico, utan lokalkonkurrenten på andra sidan stan Real Madrid.

Real Madrid jagar en ny målvakt för fullt. Den spanska storklubben har haft värvningsförbud, men till den kommande sommaren kommer det att upphävas och de spanska giganterna kan börja värva igen. Först in lär bli en ny målvakt. La Liga-laget har börjat tappa förtroendet för Kaylor Navas, som gjorde ett fantastiskt VM med Costa Rica i Brasilien 2014. Nu han komma att ersättas.

Under de senaste veckorna har det ryktats om att den förre Atletico Madrid-målvakten Thibaut Courtois kommer att skriva på för Real, men nu verkar det blir en annan före detta konkurrent istället.

Har ryktats till Madrid tidigare

David de Gea, som redan som 13-åring skrev sitt första juniorkontrakt med Atletico, är nu återigen på väg till lokalkonkurrenten. Enligt den spanska tidningen Marca ska den spanska storklubben vara beredda att betala uppemot 650 miljoner kronor och ge David de Gea Europas högsta målvaktslön i Real Madrid.

Övergången skulle då kunna bli en av de dyraste någonsin för en målvakt, och den skulle slå Zlatan Ibrahimovic övergångssumma när han flyttade från Milan till PSG med nästan 300 miljoner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply