Real Madrid fortsätter jakten på Sergio Aguero?

Real Madrid fortsätter jaga Manchester City-anfallaren Sergio Aguero

Den spanske anfallaren börjar få det svårt att ta plats i Pep Guardiolas lagbygge. Nu kan den förre Atletico Madrid-anfallaren lämnar Manchester-laget och skriva på för Atleticos lokalkonkurrent Real Madrid, skriver spanska media.

Manchester City inledde säsongen på ett lysande sätt genom att vinna sin tio första matcher, varav de första matcherna inkluderade kamper i såväl Premier League som Champions League, FA-cupen och den engelska Ligacupen. Men sen rasade det och klubben var ett tag nästan på väg att bli avskrivna titelracet, men har nu räddat upp det hela.

En som dock får utstå stark kritik är Sergio Aguero. Den lille argentinaren, som ibland jämförs med Barcelonas Lionel Messi, har spelat 17 av de 22 ligamatcherna under den gångna säsongen och har gjort elva ligamål, men hans attityd har skapat problem.

Kan lämna för konkurrenten

Det har gett fog för att argentinaren skulle kunna lämna, samtidigt som hans relation med tränaren Pep Guardiola uppges vara aningen infekterad. Nu skriver den spanska tidningen AS att en flytt tillbaka till den spanska huvudstaden är möjlig, men att det i så fall blir till Real Madrid, som det tidigare har ryktats om.

När samtidigt Gabriel Jesus nu gjort sitt första mål och frälst City kan han komma att bli Peps förstaval, något som bidrar till att Aguero kan lämna klubben.

Vill du se Barcelona – Atletico Madrid live gratis?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply