Real Madrid erbjuder Keylor Navas nytt kontrakt

Keylor Navas ser ut att förlänga med Real Madrid

Det var få som trodde att Keylor Navas skulle bli kvar i Real Madrid efter sommarens transferfönster stängde. Men målvakten blev kvar mot sin vilja och nu ser han istället ut att förlänga med Real Madrid.

David De Gea var extremt nära Real Madrid i somras och som del av affären skulle Keylor Navas flytta till Manchester United. Affären blev, mot all förmodan, inte av och efteråt uttryckte Navas sin väldiga sorg över detta. Men han skulle dock repa sig ganska snabbt då hans prestationer som förstamålvakt i Real Madrid håll högsta klass.

Efter ett tag sade Navas dessutom att han var lycklig i Madrid och att han inte hade något emot att fortsätta i gigantklubben. Han ska även ha övertygad både lagkamrater, fans och styrelsen om hur viktig han är för klubben. Därför uppges nu Real Madrid erbjuda Navas en kontraktsförlängning enligt Marca.

Kommer öka hans betydelse i truppen

Det nya kontraktet ska både innehålla en förlängning till och med 2019 samtidigt som han ska få en lön som cementerar hans viktiga plats i truppen. Förhandlingarna kommer dock inte stressas utan förlängningen kan bli officiellt först efter säsongen, men den kan lika gärna bli officiell innan jul om allt går problemfritt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply