Ramos: Harry Kane hade passat i Spanien

Ramos Harry Kane hade passat i Spanien
bet365

Mittbacksstjärnan tror på Kane-succé i Real Madrid

Det är långt ifrån klart att Tottenham-stjärnan Harry Kane kommer lämna för Real Madrid. Men skulle han gå till Los Blancos, så tror Sergio Ramos på succé.

Real Madrid har stora problem med målskyttet. Man har inte gjort mål på sina tre senaste matcher och nu startas diskussionen återigen om en anfallsvärvning. Det var tänkt att Karim Benzema och Gareth Bale var de som skulle kliva fram när Cristiano Ronaldo lämnat men så har det inte blivit. Nu överväger man att köpa in ett stornamn i vinter för att lösa måltorkan.

Det har pratats om flera namn som kan ansluta till marängerna men spelaren det pratats mest om är Harry Kane. Anfallaren har under en längre tid varit ett av huvudmålen för den spanska huvudstadsklubben och då man verkligen behöver in en ny anfallare kan Kane vara den man vill satsa på.

”Skulle passa perfekt”

LÄS MER: Real Madrids löner

Skulle det bli en flytt från Spurs till Madrid-laget så finns det i alla fall någon som tror på engelsmannen, och det är Sergio Ramos.

Spanska landslagets samt Real Madrids försvarsstjärna tror att spelarens spelstil är något som skulle kunna passa perfekt in i La Liga, och hjälpa Real Madrid göra fler mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply