Philippe Coutinho flyttar till Real Madrid?

LISTA: Världens dyraste startelva

Real Madrid utmanar Barcelona om Coutinho

Real Madrid vill värva en spelare som Barcelona jagar. Madridklubben vill plocka in Philippe Coutinho från Liverpool, uppger Daily Mirror.

I januari förlängde Philippe Coutinho sitt kontrakt med Liverpool. Trots det kopplas spelaren ihop med en flytt från klubben i sommar. Tidigare har det ryktats om att Barcelona vill värva Coutinho. Nu ger sig katalanernas värsta rival in i jakten på brasilianaren. Real Madrid vill plocka in Coutinho, rapporterar Daily Mirror.

Det regerande mästarlaget i Champions League vill göra sin trupp bredare till nästa säsong. I den processen ser man Coutinho som en bra värvning.

Liverpool sägs dock inte vilja släppa 24-åringen om man inte får en spelare tillbaka i utbyte. Det ryktas om att engelsmännen kräver att Isco ska inkluderas i affären för att Liverpool ska sälja Coutinho till Real Madrid.

Sedan 2013

Coutinho har tillhört Liverpool sedan januari 2013, då han lämnade Inter. Efter över fyra år på Anfield kan spelaren vara på väg att flytta till en annan klubb.

Vill även plocka in spelare

För att göra truppen bredare till nästa säsong jagar Real Madrid även andra nyförvärv. Till exempel påstås det att föreningen jagar Dusan Tadic och att man vill locka till sig David Alaba.

I kväll tar Real Madrid emot Atletico Madrid i den första semifinalen av två i Champions League. På den här länken kan du se vilka kanaler som sänder matchen!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply