Pep Guardiola rädd att tappa Raheem Sterling

Pep Guardiola rädd att tappa Raheem Sterling

Pep medger – kan stanna Raheem Sterling

Manchester Citys tränare säger att fruktar att tappa Raheem Sterling till Real Madrid.

Under fredagen öppnade Raheem Sterling för en flytt till Real Madrid. Något han avslöjar i en intervju med spanska Diario AS. Nu säger tränaren Pep Guardiola att han fruktar att tappa 25-åringen.

– Alla klubbar måste veta att när Real Madrid eller Barça knackar på dörren måste de andra klubbarna skaka, de kommer att ha lite i problem. Barcelona och Real Madrid är kanske de starkaste och de mäktigaste lagen vad gäller historia och hur bra de är. Det är normalt och jag förstår helt, säger han enligt Goal.com och fortsätter:

– Men samtidigt ser man engagemanget från Raheem, varje dag när han anländer. Hans engagemang varje match, offensivt och defensivt… han är en av de bästa spelarna i världen och det är normalt att stora klubbar önskar att ha honom i laget. Jag vet inte om Madrid eller Barcelona har ringt hans agent – jag tvivlar inte på hans engagemang från den första dagen till den sista dagen som Raheem och andra har haft och kommer att ha till slutet.

Den spanska huvudstadsklubben har varit intresserade av Raheem Sterling under en längre tid. Det återstår att se om anfallaren lämnar för spel i La Liga i sommar eller om Zinedine Zidane får vänta ytterligare på en värvning av engelsmannen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Neymar bestämmer sig efter säsongen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply