Özil och Di Maria vill återvända till Real Madrid

bet365
Özil och Di Maria vill återvända till Real Madrid

Skulle göra Real Madrid ännu bättre

Enligt uppgifter till spanska medier skall både Mesut Özil och Angel Di Maria ångra att de lämnade den spanska storklubben Real Madrid och båda sägs överlägga huruvida de vill återvända till Madrid.

Två av Real Madrids bästa spelare på länge var tvungna att lämna alldeles för tidigt och överlägger nu en återkomst. Mesut Özil lämnade 2013 för Londonlaget Arsenal, där han fortfarande spelar. Angel Di Maria lämnade 2014 och gick först till Manchester United, där han inte trivdes och gick då istället till Paris Saint-Germain. Men han sägs inte vara nöjd i det franska laget. Enligt uppgifter till den spanska tidningen Marca skall de båda mittfältarna överlägga att återvända till Los Blancos, där båda två hade sina formtoppar och de sägs ångra att de lämnade klubben. Nu sägs de istället kolla på olika karriärmöjligheter, med flera möjligheter, där Real Madrid är en av dem.

Özil sitter på ett kontrakt med Arsenal till 2018 och Londonklubben har försökt att få till en förlängning med tysken, men ännu sägs ingenting ha materialiserat sig då förhandlingar fortfarande sägs pågå. Di Maria är inte nöjd i PSG och har ännu inte återfunnit sin forna form som han hade under Carlo Ancelotti i huvudstadsklubben. Argentinaren sägs vara frustrerad och är ännu inte van med stilen och hur Paris Saint-Germain spelar. Klubbens president Florentino Perez och co. skall ha uppmärksammat detta och kan göra ett försök att locka de talangfulla och kreativa yttrarna tillbaka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365