bet365

Officiellt: Zidane lämnar Real Madrid

Officiellt: Zidane lämnar Real Madrid

Zidane lämnar Real Madrid

På torsdagsförmiddagen bekräftar fransmannen att han lämnar den spanska huvudstadsklubben efter två och en halv säsonger.

Zinedine Zidane tog över Real Madrid i februari 2016. Endast några månader senare vann klubben sin elfte Champions League-titel. Totalt har det blivit tre titlar i Champions League samtidigt som Real Madrid vann La Liga 2017/2018.

Nu står det dock klart att Zidane har gjort sitt som tränare i klubben. Efter en blixtinkallad presskonferens klockan 13:00 på torsdagsförmiddagen bekräftar Zidane tillsammans med presidenten Florentino Pérez att tränarens tid i klubben är över.

Officiellt: Zidane lämnar Real Madrid

’Zizou’ kontrakt med Real Madrid går ut sommaren 2020. Vad nästa tränarjobb blir är oklart. Vem som kommer att ersätta honom är heller inte klart. Några av namnen som det ryktats om är Antonio Conte och Guti. Den sistnämnde har under den senaste säsongen varit tränare i Real Madrids ungdomsakademi och nu kan han alltså ta steget upp i A-laget, precis som Zidane gjort efter att Rafael Benítez fått sparken efter drygt ett halvår på tränarposten.

SE ÄVEN: Real Madrids tränare i rangordning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply