Officiellt: Donnarumma förlänger med Milan

Officiellt: Donnarumma förlänger med Milan

Gianluigi Donnarumma skriver på nytt kontrakt med Milan

Turerna kring Gianluigi Donnarumma och hans situation har varit ett hett villebråd i Milan sedan våren. Nu har han dock beslutat sig för att förlänga med Milan och hans nya kontrakt sträcker sig till 2021.

Nästan allt tydde på att Milan skulle bli av med sin 18-årige målvakt Gianluigi Donnarumma inom det kommande året. spelaren sades ha tackat nej till en kontraktsförlängning med Milan samtidigt som Mino Raiola ska ha flörtat med Real Madrid om ett kontrakt. Han var till och med på väg att sparka sin agent Raiola efter alla skriverier.

De senaste veckorna har dock allt lugnat ned sig och de senaste rapporterna sade att Donnarumma ville förlänga med Milan till och med. Nu står det också klart att supertalangen skriver på ett nytt fyraårskontrakt med sin moderklubb.

Hotad av fansen

Milan bekräftar på sin officiella hemsida att Donnarumma skriver på ett nytt kontrakt till och med juni 2021. Detta efter att ha blivit hotad av de egna fansen efter han uttryckt sin vilja att lämna i våras.

Målvakten lär dock snabbt bli en supporterfavorit igen genom sitt extremt skickliga målvaktsarbete och med sina ringa 18 år är han en världsmålvakt inom de närmsta åren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply