Neymar närmar sig Real Madrid

Neymar närmar sig Real Madrid

Kan ersätta storstjärnorna – men Real Madrid förnekar

Efter ett bra tag av ryktade kring flera storstjärnors framtid så sätter Real Madrid nu ner foten. De påstår att de inte lagt ett rekordbud på Neymar. I alla fall inte än.

Det var spanska Public Service, TVE, som kom med uppgifterna om att Los Blancos redan ska ha lagt ett rekordhögt bud på PSG och den tidigare Barcelona-stjärnan Neymar. Anfallaren,s om just nu gör det väldigt bra i VM med Brasilien VM-trupp 2018, har varit aktuell för en flytt till den spanska huvudstaden nästan direkt sedan han kom till Paris.

Men i ett officiellt uttalande så förnekar Madrid-klubben allt.

– Real Madrid är väldigt förvånande över att spansk statlig TV har kommit ut med falska uppgifter, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Ersätter Ronaldo – och Bale?

MER: Rasmus Dahlin lön 2018

Men trots att Madrid förnekat att de lagt ett bud på den brasilianska superstjärnan, så är det många som tror att Neymar kommer komma till klubben ändå. För när Cristiano Ronaldo har valt att lämna, och Gareth Bale är på väg bort, så kan det sluta med att brassen ansluter.

Han lär dock kosta en hel del. För PSG köpte honom ifjol för 2,2 miljarder, en summa som mycket väl kan bli högre om det spanska huvudstadslaget köper honom under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply