bet365

Monaco nekar Real Madrids 1 miljards bud på Mbappé

Monaco nekar Real Madrids 1 miljards bud på Mbappé

Monaco har nekat ett bud från Real Madrid på stortalangen Kylian Mbappé.

Det är den engelska tidningen The Telegraph som kommer med rapporten om att Real Madrid ska ha fått ett bud nekat på stortalangen Kylian Mbappé från Monaco. Budet ska enligt The Telegraph ligga på cirka 1.2 miljarder kronor.

Mbappé har varit i önskelistan i nästan alla europeiska storklubbar. 18-åringen har haft en fenomenal säsong för Monaco och har mäktat med 26 mål och 8 assist hittills. Mbappé var med och nätade när Monaco tidigare i veckan slog Saint-Etienne och tog sin första ligatitel på 17 år, 8 poäng före tabell-rivalen PSG.

Mbappé var även med och tog Monaco till en semifinal i Champions League, och ska vara en spelare Real Madrid länge velat köpa. Men Monaco vägrar och sälja, och vill istället förlänga kontraktet med 18-åringen, något Monacos vicepresident Vadim Vasilyev bekräftat.

”Vi kommer göra allt i vår makt för att få Mbappé att stanna i klubben. Vi kommer ge honom ett nytt kontrakt för att stanna i klubben och vi hoppas att han förlänger och stannar kvar. Planen är att han först och främst ska stanna här i minst ett år till.” säger Vasilyev.

”Han är en speciell spelare och han kommer att bli en av de bästa i världen. Han har tekniken, snabbheten, mentaliteten och även en underbar familj som stöttar honom. Han har allt för att bli världsklass.” avslutar Vasilyev.

Budet på 1.2 miljarder kronor skulle vara nytt rekord, och skulle gå om Manchester Uniteds köp för Paul Pogba och Real Madrids för Gareth Bale. Om Real Madrid lägger ett andra, högre bud för Mbappé återstår att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply