Modric kan göra som Ronaldo

Modric kan göra som Ronaldo

Uppgifter: Vill göra flytt likt Cristiano Ronaldo

En av Real Madrids just nu största stjärnor, Luka Modric, kan vara på väg att göra som sin förre lagkamrat Ronaldo. Det vill säga lämna sin klubb för att gå till Serie A. Enligt uppgifter som Sky Sports återberättar så ska VM-finalisten från i sommar vara intresserad av att lämna Madrid för Milano och Inter.

Det är framför allt radiostationen Onda Cero och programmet El Transistor som kommer med informationen om en eventuell övergång. Modric är villig att lämna och under fredagen kommer hans agenter att träffa klubbledningen för att meddela om spelarens intentioner.

Real Madrid sägs enligt tidningen MARCA vilja övertyga  Modric att stanna i klubben och förbättra kontraktet som Modric senast förlängde för drygt två år sedan.

Verkar hamna i Serie A

LÄS HÄR: TV-tider NBA 2018

Många har fortfarande svårt att förstå varför Modric vill lämna världens kanske bästa klubb just nu, i alla fall när de spelar i Champions League. Men hur som helst är många källor överens om att den kroatiske landslagsmannens vilja ligger i att flytta till Inter.

Det här skulle då göra att Modric och Ronaldo kan komma att ta samma steg i karriären, även om de alltså hamnar i två olika Serie A-klubbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply