Milan jagar Pepe

bet365
Milan jagar Pepe

Milan jagar Real Madrids backstjärna

Enligt italienska uppgifter kan Real Madrids portugisiske mittback Pepe var aktuell för en flytt till Milan efter den här säsongen. 

Pepe kom till Real Madrid 2007 och har under sina år i klubben oftast varit en bärande spelare med det många menar är en ful och provocerande spelstil. Nu kan 33-åringen vara på väg bort från klubben. Den portugisiske landslagsmannens kontrakt med Madridklubben går ut efter den här säsongen och inte helt oväntat finns det klubbar som är intresserade av mittbackens signatur. En av dem är italienska Milan som enligt Calciomercatoweb.it vill värva Pepe efter den här säsongen.

Real redo att låta honom lämna

Enligt spanska AS ska Real Madrid dessutom vara beredda att släppa Pepe, då man inte har för avsikt att förlänga backstjärnans kontrakt. Trots att Pepe tidigare uppgett att han vill avsluta karriären i Real Madrid.  Enligt Calciomercatos uppgifter kommer Milan erbjuda mittbacken ett två-årskontrakt värt fyra miljoner euro per säsong.

Pepe var en av de bärande spelarna när Portugal vann fotbolls-EM i Frankrike i somras. Det återstår att se om det blir någon fortsättning i Real Madrid för mittbacken.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply