Mbappé bekräftar: ”Hade bud från Real Madrid”

Mbappé bekräftar: "Hade bud från Real Madrid"

Mbappé kunde gått till Madrid

I en intervju med spansk press säger Paris Saint-Germains nyförvärv från i somras att han kunde skrivit på för Real Madrid.

Det var en hektisk sommar för Kylian Mbappé. Allt tydde på att supertalangen skulle lämna AS Monaco för spel på annat håll, men det var inte lika klart vilken destinationen skulle bli. Det pratades om både Premier League och La Liga där Real Madrid var hetast på gröten. Tillslut valde han dock att stanna i Ligue 1 och skriva på för toppkonkurrenterna Paris Saint-Germain.

– Vi är ett av de två bästa lagen i världen. Real Madrid är bäst då de vunnit de två senaste upplagorna av Champions League. Det kommer bli ett hett dubbelmöte mellan lagen och vi åker till Bernabéu för att vinna. Jag har spelat stora matcher tidigare, men aldrig på Santiago Bernabéu. Detta kommer vara min första gång och jag ser fram emot det väldigt mycket.

Mbappé bekräftar: "Hade bud från Real Madrid"

Real Madrid ville köpa Mbappé

Var det inte PSG som värvade spelaren i somras var det störst sannolikhet att Mbappé skulle flytta till marängerna. Supertalangen fick även frågan om det blir en speciell match för honom i Madrid:

– Nej, det är en del av karriären. Det gick mycket rykten kring en övergång och det är sant att det fanns samtal. Nu är det dock förflutet för mig och tror även att det är det för Real Madrid. Nu spelar jag för PSG och kommer ge hundra procent i varje match.

Mbappé avslöjade även varför han valde PSG före Real Madrid

– PSG är laget från min stad. Det är som att en kille från Madrid hejade på Real Madrid och fick chansen att spela i sitt favoritklubb. Att flytta till Madrid hade även betytt ett nytt land. Jag ville spela i PSG och är väldigt nöjd över att jag gick dit.

SE ÄVEN: Åtta saker du kan köpa med Mbappés transfersumma

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365