Manchester United riktar blickarna mot Kovacic

Manchester United riktar blickarna mot Kovacic

Kovacic jagas av Man United

Mittfältaren som inte lyckats ta en startplats i Real Madrid sen ankomsten från Inter vill lämna i sommar. Nu vill Manchester United knyta till sig Mateo Kovacic.

Mateo Kovacic slog igenom i Inter och köptes där efter av Real Madrid. Mittfältaren flyttade till den spanska huvudstadsklubben i hopp om att ta en startplats tillsammans med landsmannen Luka Modric men så har det inte blivit. Kovacic har istället fått sitta på bänken under stora delar av säsongen och endast fått göra mindre inhopp under spelåret. För några dagar sedan gick han ut och bekräftade att han ville lämna marängerna och nu har flera klubbar fått upp intresset för honom.

Brittisk press skriver på tisdagsmorgonen att en flytt till Premier League kan komma att bli av för Kovacic men att det inte kommer bli någon lätt uppgift att köpa loss honom. Real Madrid är nämligen inte speciellt intresserade av att släppa kroaten som har kontrakt till och med sommaren 2021.

Det är Daily Mail som kommer med uppgifter om att Manchester United ska vara väldigt benägna att hämta in kroaten i sommar. Mourinho gillar Kovacic men frågan är hur mycket Real Madrid kan tänka sig att släppa spelaren för.

Kovacic befinner sig för närvarande i Ryssland där han är uttagen i Kroatiens VM-trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365