”Manchester United lägger ett inledande bud på Ramos”

De senaste dagarna har det sipprat ut uppgifter om att Sergio Ramos vill bort från Real Madrid – och nu kommer det uppgifter om att Manchester lagt ett inledande bud.

Att Manchester United är på jakt efter en mittback kommer knappast som en överraskning. Det var länge prat om att Mats Hummels stod högst upp på storklubbens önskelista – men nu tyder mycket på att man istället riktat blickarna mot ett till synes överraskande och osannolikt alternativ; Real Madrids Sergio Ramos.

Det är The Independent som slår på stora trumman och säger sig kunna avslöja att  har intensifierat jakten på den minst sagt meriterade 29-åringen. Ligafyran ska enligt tabloiden ha lagt ett inledande bud på närmare 30 miljoner pund. Ett bud som Real Madrid knappast lär acceptera – huvudstadsklubben sägs värdera spelaren till närmare 50 miljoner pund.

De Gea inte en del av affären

Manchester Uniteds minst sagt hyllade målvakt David De Gea har länge kopplats samman med en flytt till Real Madrid. Men enligt Independent kommer den spanske burväktaren inte, som det spekulerats i, vara en del av ett bud-paket för att övertyga Los Blancos om att släppa Ramos.

”Informerat om att han vill lämna”

Det som gjort att Louis van Gaal har sett en öppning till att få till en affär är av rapporter som sipprat ut från spanska AS. Tidningen uppger att Ramos i ett möte med klubbens generaldirekör Jose Angel Sanchez på klubbens träningsanläggning under onsdagen ska ha informerat om sin önskan att lämna klubben.

Orsaken till 29-åringens önskan att lämna Real ska ligga i att han är besviken på hur han har behandlats. Då framförallt genom att han inte erbjudits ett nytt, förbättrat kontraktsavtal än det nuvarande som går ut om två år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply