Manchester United jagar Real Madrids Casemiro

Manchester United jagar ny mittfältare – kan köpa loss Real Madrid-stjärnan

Manchester United ser ut att vilja förstärka sitt mittfält rejält till nästa säsong. Då verkar mesta mästarna i Storbritannien att slå på stort och värva från Real Madrid. För just nu gör Manchester-klubben anbud på två av Madrid-lagets viktigaste mittfältare.

Det har varit en tuff säsong för Manchester United. Formsvackor har blandats med tunga resultattapp. För faktum är att United har förlorat väldigt få matcher i år. Däremot har även vinsterna blivit ganska få i årets upplaga av Premier League.

Det, i samband med att Zlatan Ibrahimovic skadade sig, har gjort att säsongen blivit allt annat än vad Jose Mourinho och hans mannar tänkte sig.

Manchester United vill värva från Real Madrid

Försvarsspelet var egentligen inget av de stora problemen under den gångna säsongen. För PL-giganten var ett av de lag som släppte in minst mål. Dock har anfallsspelet hackat lite, och United har även gjort få baljor framåt.

Målsnåla matcher, alltså, för Manchester United – och värre kan det bli. För nu vill klubbens tränare, Jose Mourinho, värva fler defensiva kuggar. Det handlar exempelvis om Real Madrids defensive mittfältare Casemiro.

Dessutom sägs Moruinho vilja lägga vantarna på Reals Toni Kroos. Däremot sägs det, från engelsk media, att Real Madrid kommer vägra släppa någon av dessa stjärnorna. Dock ska Manchester United erbjuda en hög lön.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply