Lopetegui: Jag ska kämpa för att få behålla jobbet

Lopetegui Jag ska kämpa för att få behålla jobbet

Lopetegui nära sparken – men fortsätter kämpa

Efter en oerhört trög start på säsongen – men Real Madrid-ögon mätt – så är tränaren Julen Lopetegui nu väldigt nära sparken.

I början av juni månad stod det klart att Zidane lämnade Real Madrid för att ta ett sabbatsår. Det uppstod en mindre kris i den spanska huvudstadsklubben som inte alls var beredda på fransmannens beslut och under de senaste tio dagarna har det varit en stor oro kring vem som skulle ta över på tränarposten. Det pratades om allt från Mauricio Pochettino och Jurgen Klopp men nu har marängerna presenterat den tränare som kommer att ta över posten under de tre kommande säsongerna.

Får en sista chans?

LÄS HÄR: Real Madrids löner

För ja, när Real Madrid nu ska ta sig an Viktoria Plzen hemma på Berbaeu i Champions League så finns det bara ett alternativ, och det är att vinna – förhoppningsvis med många mål, för den baskiske Madrid-tränaren.

– Vi kommer att kämpa allt vi kan, både ledare och spelare, säger coachen.

Det är många som tror att tränaren får sparken redan ikväll, om det inte slutar med en seger. Men en övertygande seger med att antal bollar extra skulle förstås göra att Lopetegui sitter säkert. Annars kan till exempel förre stjärnan Guti ta över.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365