Lista: Åtta stjärnanfallare som blev framgångsrikare efter att ha lämnat Real Madrid

bet365
Lista Åtta stjärnanfallare som blev framgångsrikare efter att ha lämnat Real Madrid

Lista Åtta stjärnanfallare som blev framgångsrikare efter att ha lämnat Real Madrid

Åtta toppanfallare som förbättrade sig efter att ha lämnat Real Madrid

Att spela i Real Madrid, en av världens största fotbollsklubbar, är att spela under en otrolig mängd av press. Som spelare har en press från supportrarna som kräver stordåd, den blodtörstiga median såväl som ledningen och politiken som förs inom klubben, och som en akademispelare eller nyförvärv är det otroligt svårt att lyckas. Speciellt på positionen som anfallare, där en behöver gå i fotspåren av så många fantastiska anfallare som Di Stefano, Puskas, Sanchez, Butragueno, Raul, Ronaldo och nu då Cristiano Ronaldo. Det skulle få vem som helst att bli skakis i knäna! Därför är det också svårt att få en andra chans, utan en måste bevisa sig från första början.

Åtta anfallare Real Madrid lämnat bättre efter att ha slutat spela där

Men inte alla lyckas med att vinna över supportrarna, median och klubben med en gång, utan tituleras som en flopp och går vidare, bara för att bli ännu mer framgångsrik i en helt annan klubb. Vi har listat åtta stycken anfallare som har gjort det bättre efter att ha lämnat Real Madrid, men innan vi dyker ner i denna lista vill vi passa på och tipsa om en del andra listor vi har, till exempel Premier Leagues bästa offensiva spelare hösten 2016, 15 mest underskattade tränarna i Europa just nu och 10 sämsta Chelsea-spelarna genom tiderna, som en kan läsa efter vår djupdykning ner i de åtta anfallare som blev framgångsrikare efter att ha lämnat Real Madrid.

8. Gonzalo Higuain

Lista Åtta stjärnanfallare som blev framgångsrikare efter att ha lämnat Real Madrid

Matcher för Real: 264

Mål för Real: 121

Matcher sedan han lämnade Real: 166 (Napoli, Juventus)

Mål sedan han lämnade Real: 101

Den argentinske anfallaren kom till Real 2006 från River Plate, men lyckades inte etablera någon startplats då legendaren Raul fortfarande spelade och Higuain hade ett rykte om sig att inte lyckas prestera i de viktiga matcherna, vilket ledde till en eventuell flytt och numera har argentinaren fått ut hela sitt talangfulla spektra och gör mål till höger och vänster.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365