Legendaren: “Tror inte Pogba spelar i United nästa säsong”

Legendaren: "Tror inte Pogba spelar i United nästa säsong"

Pogba lämnar United i sommar?

Legendaren Paul Ince tror inte att Paul Pogba kommer att fortsätta i Manchester United den kommande säsongen.

Det är inte mycket kvar av säsongen 2018/2019. Ryktena kring vem som kommer ansluta och vem som kommer allt lämna inför nästa säsong är i full gång och Paul Pogba är ett namn det pratas om, inte helt oväntat. Fransmannen har ständigt kopplats ihop med en flytt från Old Trafford och nu säger den gamle United-spelaren Paul Ince att han inte tror att Pogba stannar.

– Huvudanledningen till att Pogba lämnar är för han har bestämt sig. Ole måste övertala honom att de kommer bygga ett lag runt honom och att man blir mer offensiva, om man vill att han ska stanna. Om jag ska vara ärlig tror jag inte att Pogba kommer spela på Old Trafford nästa säsong, säger Ince till Manchester Evening News.

Kopplats ihop med Real Madrid

Det mesta tyder på att Pogba skriver på för Real Madrid om han väljer att lämna United. Det är ingen hemlighet att den spanska huvudstadsklubben vill se Pogba på Estadio Santiago Bernabéu och marängerna har vid flera tillfällen uttalat sig positivt om mittfältaren.

– Han är en väldigt bra spelare. Jag gillar allt med honom men han är inte en Real Madrid-spelare, har Zidane tidigare sagt angående sin landsman.

Pogbas agent Mino Raiola har tidigare lovat honom att han ska spela i La Liga under 2019…

SE ÄVEN: Uppgifter: Paul Pogba erbjuder sig till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply