Legendaren: ”Neymar bättre än Messi och Ronaldo”

Roberto Carlos hyllar sin landsman

Den före detta Real Madrid-spelaren Roberto Carlos berättade under torsdagskvällen att Neymar är världens bäste fotbollsspelare för honom.

Debatten om vem som är världens bäste fotbollsspelare av Cristiano Ronaldo och Leo Messi verkar aldrig ta slut då båda fortsätter att prestera på högsta nivå och ösa in mål i Europas största klubblagsturneringar. Nu uttrycker sig dock den gamle Real Madrid-spelaren Roberto Carlos om debatten och säger att han tycket att ingen av de är bäst.

– Folk pratar alltid om två spelare (Messi och Cristiano Ronaldo) och för mig är den bäste spelaren Neymar. Jag tycker att Neymar gör otroligt mycket mer i Barcelona än vad han gör i det brasilianska landslaget då Barcelona har ett redan färdigt lag medan Brasilien förbereder sig för Copa América 2016, säger den gamle ytterbacken.

Carlos som är en av de nya ambassadörerna för den spanska ligan säger att han tycker att Neymar än ännu bättre i Barcelona än i landslaget.

– Neymar är bättre i Barcelona då ansvaret i det brasilianska landslaget är för stort för honom. I Barcelona känner han sig mer hemmastad med Messi och Suárez vid sin sida, säger den före detta Real Madrid-spelaren som även uttalade sig om situationen för sitt gamla lag som ligger två poäng bakom Barcelona efter tre omgångar.

”Kan inte ifrågasätta Real Madrid än”

– Madrid ser bra ut, vi är fortfarande i början av säsongen och man kan inte ifrågasätta laget speciellt mycket då de spelar bra. Vi får se vad som händer i slutet av säsongen men de har ett väldigt bra och starkt lag. I en liga som denna måste man tänka mycket. Barcelona har ledningen och ser lugna och stabila ut. Madrid måste alltid försöka vinna, avslutade försvararen.

Källa: As.com

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply