bet365

Karim Benzema vill avsluta karriären i Real Madrid

Karim Benzema vill avsluta karriären i Real Madrid

Kan stanna karriären ut

Real Madrids Karim Benzema har hintat om att han kan tänka sig att avsluta karriären i den spanska toppklubben, förutsatt att han får fortsätta spela ett tag till.

Real Madrid hade inte en jätteupptagen sommar. De värvade Theo Hernandez från Atlético Madrid och Dani Ceballos från Real Betis, men inga andra stora namn kom in genom Reals dörrar. Istället lämnade spelare som Alvaro Morata och James Rodriguez för Chelsea respektive Bayern München. Den spanska huvudstadsklubben hade många affärer i kikaren men lyckades i slutändan inte göra något konkret av det.

Istället har man valt att satsa på de spelare man redan har, och Karim Benzema är ett exempel, då den franske anfallaren ser ut att vara nära ett nytt kontrakt med Real Madrid. Det har länge ryktats om att anfallsstjärnan kan förlänga med Real, och det verkar vara någonting som Benzema själv är intresserad av.

Enligt uppgifter till TMW har Benzema hintat om att han kan se sig själv avsluta sin karriär i Real Madrid. Fransmannen är inne på sin nionde säsong i Madrid och verkar fortfarande trivas väldigt bra i klubben. Han fick spela en hel del förra säsongen och har startat samtliga matcher under den pågående säsongen, och menar på att så länge han kan fortsätta på detta sätt ser han ingen anledning att flytta.

– Att spela i ett annat lag eller avsluta karriären här? Om du är en startspelare behöver du inte gå någon annanstans, sade Benzema till beIN Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply