bet365

Joachim Löw tar över Real Madrid?

Joachim Löw tar över Real Madrid?

Om Zidane inte vinner en stor pokal

Efter söndagens El Clasico-förlust har Zinedine Zidanes förlorat trovärdighet i Real Madrid, och om han misslyckas med att vinna en stor pokal i år kan han komma att sparkas, med den tyske landslagstränaren Joachim Löw som en potentiell ersättare.

Under söndagens möte mellan Barcelona och Real Madrid, var det huvudstadsklubben som drog det kortare strået i en otroligt spännande match, där Lionel Messi lyckades avgöra i sista minuten. Denna förlust innebar att Barcelona kunde knappa in och gå om Real i ligan, och båda lagen står nu på 75 poäng, men katalanerna har en mycket bättre målskillnad. Pressen ligger nu på Zinedine Zidane att prestera, och det sägs att den franske tränaren förlorade trovärdighet i klubben då hans lag förlorade mot deras ärkerivaler.

Enligt uppgifter till den spanska tidningen AS kan Zidane ligga illa till om han inte ser till att få med sig en stor pokal i år. De är fortfarande kvar i Champions League, där de skall komma att ställas mot stadsrivalerna Atlético Madrid och de har fortfarande en chans i ligan. Men det ligger i Zidanes intresse att de presterar bra, annars kan hans jobb ryka, och de har redan spanat in en potentiell ersättare till fransmannen.

Tysklands förbundskapten Joachim Löw sägs vara av intresse för Real Madrid-ledningen och kan bli den som tar över huvudstadsklubben till sommaren. Tysken har ett kontrakt med Die Mannschaft som sträcker sig till 2020, men det verkar inte vara ett problem för Real.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply