Isco överlägger Real Madrid-förlängning

Isco överlägger Real Madrid-förlängning

Trots rykte om att mittfältaren kunde lämna

Real Madrid-mittfältaren Isco och hans framtid har varit ett hett omdiskuterat ämne de senaste månaderna, då den duktige mittfältaren inte har fått någon speltid under Zinedine Zidane, men nu har klubben erbjudit honom ett nytt kontrakt och spanjoren överväger en förlängning eller flytt.

Iscos framtid har sett väldigt oklar ut det senaste. Det har talats mycket om den hete mittfältaren, då han har visat prov på en teknisk skicklighet och snabbhet, men inte fått någon speltid under tränare Zinedine Zidane, vilket har gjort honom frustrerad. Det har talats om en flytt, antingen tillbaka till gamla klubben Malaga där han tidigare spelat, eller Tottenham Hotspur, då Londonklubben skall ha varit rejält intresserade av spanjoren. Även Manchester United har varit på tapeten.

Enligt de spanska medierna, bland annat football-espana, skall Isco ha blivit erbjuden ett nytt kontrakt av Real Madrid, men han tvekar inte gällande de ekonomiska villkoren utan vill veta vad för roll han kommer att spela i klubben. För närvarande sitter han på ett kontrakt till 2018. Den 24-årige mittfältaren har världen framför sina fötter och har enbart fått starta åtta av Real Madrids 17 matcher den här säsongen, detta trots att flertalet spelare har varit borta och öppnat upp för Isco. Under helgens derby mot Atlético Madrid fick Isco lov att ta rollen som nummer 10, men det återstår att se huruvida han kommer att fortsätta kunna utmana för den platsen då Karim Benzema och Alvaro Morata återvänder från sina respektive skador.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply