bet365

Gareth Bale tackade nej till Manchester United

Gareth Bale tackade nej till Manchester United

Real Madrids storstjärna nobbade United

En av Real Madrids klart största världsstjärnor, Gareth Bale, fick chansen att lämna klubben i sommar. Men walesaren, som då hade möjligheten att gå till storsatsande Manchester United, valde att stanna en säsong till den spanska huvudstadsklubben.

Att spela för Manchester United är en pojkdröm för många, och en klubb som väldigt få skulle tacka nej till om man fick chansen att spela där. Men är man i Gareth Bales situation, och sitter med ett av historiens med formstarka Real Madrid, så är det inte konstigt om tankarna går i andra håll.

Den walesiske landslagsmannen fick chansen att lämna för just Manchester-klubben, som för övrigt storsatsar. Men istället för att krita på valde 28-åringen från Cardiff att stanna kvar i Real Madrid med de tvåfaldiga Champions League-mästarna i rad.

Ville få pengar till Mbappe

SE ÄVEN: Det tjänar världsstjärnorna i Manchester United

Manchester United var förstås intresserade av att signera Gareth Bale, som dessutom kunde få en betydligt högre lön. Dock valde världsstjärnan att stanna kvar, något som dessutom satte käppar i hjulet för Madrid-klubben.

För de regerande spanska ligamästarna så fanns det en plan att värva in den franske världsstjärnan Kylian Mbappe för pengarna som man skulle få in för Bale. En summa som talade att kunna hamna uppemot en miljard svenska kronor. Nu lutade det dock med att PSG värvade in Kylian Mbappe.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply