bet365

”Galet att sparka Lopetegui nu”

Galet att sparka Lopetegui nu
bet365

Ramos: Vore galet att sparka tränaren nu

Real Madrid kan vara på väg att sparka tränaren, bara efter några månader.

I början av juni månad stod det klart att Zidane lämnade Real Madrid för att ta ett sabbatsår. Det uppstod en mindre kris i den spanska huvudstadsklubben som inte alls var beredda på fransmannens beslut och under de senaste tio dagarna har det varit en stor oro kring vem som skulle ta över på tränarposten. Det pratades om allt från Mauricio Pochettino och Jurgen Klopp men nu har marängerna presenterat den tränare som kommer att ta över posten under de tre kommande säsongerna.

Real Madrid bekräftar att man har anställt Spaniens landslagstränare Julen Lopetegui som ansluter till marängerna efter sommarens Fotbolls-VM. Lopetegui fick i samband med det här lämna Spaniens VM-trupp strax innan premiären mot Portugal.

”Tuff start”

SE ÄVEN: NHL stream

Det har dock inte börjat så roligt som den förre Porto -och landslagstränaren själv hoppats på. Det eftersom Real Madrid inte vunnit på fyra matcher, och har tappat mark i La Liga. Inte minst efter en riktigt tung 0-1-förlust borta mot Alaves, där baskerna gjorde 1-0 i den 96:e minuten.

Samtidigt så säger stjärnan Sergio Ramos efter matchen i Vitoria att det vore ren galenskap att sparka Lopetegui nu, och syftar på hans korta tid i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply