Real Madrid riktar blickarna mot Marcus Rashford

Real Madrid riktar blickarna mot Marcus Rashford

Real Madrid värvar Marcus Rashford?

Real Madrid riktar blickarna mot Old Trafford. Den spanska klubben kan tänka sig att värva Marcus Rashford, uppger Daily Mirror

Under en hela sommaren har det ryktats om att Real Madrid är på jakt efter Kylian Mbappé. Om klubben dock skulle misslyckas med att värva fransmannen så har spanjorerna en plan b. I så fall vill laget i stället plocka in Marcus Rashford från Manchester United, rapporterar Daily Mirror.

Engelsmannen är med på Real Madrids lista över spelare huvudstadsklubben kan tänka sig att värva, om Mbappé-övergången inte skulle bli av. På den listan finns även tre andra spelare. Utöver Rashford är Pierre-Emerick AubameyangTimo Werner och Kasper Dolberg med som tänkbara alternativ.

Inte första gången

Det här är inte första gången som Real kopplas ihop med den engelska talangen. Vid ett antal tillfällen har det ryktats om att spanjorerna har jagat Rashford. Till exempel så talades det om en potentiell transfer i mars.

Lämnar efter tolv år?

Rashford har tillhört Manchester United sedan år 2005. Han kom till klubben när han var sju år gammal. Efter tolv år i föreningens färger kan han  vara på väg att testa något nytt.

Jagar flera

Förutom att Champions League-mästarna letar efter en ny anfallare så vill klubben även förstärka på andra positioner. Det har hävdats att Real Madrid är intresserade av Thomas Meunier och att föreningen vill värva Gianluigi Donnarumma nästa sommar.

Fler rykten från La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply