Fick Bale Zidane sparkad?

Fick Bale Zidane sparkad

Bale såg till att sparka Zidane?

Var det Gareth Bale som fick tränaren Zinedine Zidane sparkad? Enligt El Pais kan det vara vad som hänt.

Real Madrid vann Champions League-finalen i våras genom att besegra Liverpool med 3-1. Det efter att en viss Gareth Bale kom in från bänken och avgjorde matchen med två mål.

Just det kan ha varit anledningen till varför Zidane fick sparken. Enligt den trovärdiga tidningen el Pais, ska ha ställt ett ultimatum till klubben. Sparka Zidane, eller se Bale försvinna. Vi vet ju hur den historien slutade i alla fall.

Har varit på väg bort

SE ÄVEN: Gareth Bale lön

Tidigare har han dock varit på väg bort. Gareth Bale och hans klubb Real Madrid har diskuterat framtiden. Enligt Sunday Mirror så ska det i ett första skede diskuteras om walesaren blir kvar i klubben till att börja med. Dessutom är det ju som så att det finns olika teorier om vad som ska hända.

Storstjärnan har tidigare hintat om en flytt, inte minst till Manchester United. Men samtidigt ryktas det om att han ska stanna kvar nu. Det beroende på att Cristiano Ronaldo lämnat klubben. Samtidigt  kan det bero på en del saker. Till exempel om Neymar kommer att ansluta sig till klubben eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply