EXTRA: Karim Benzema gripen av fransk polis efter sexskandal

 

Fransk polis grep Karim Benzema

Under onsdagsförmiddagen rapporterar flera franska medier, och bland annat nyhetsbyrån AFP att Real Madrids Karim Benzema gripits av fransk polis efter misstankar om inblandning i utpressning av Mathieu Valbuena.

I mitten av oktober kom uppgifter till AFP och 20 minutes om att Djibril Cissé tillsammans med tre andra personer ska ha gripits av fransk polis. Anledningen ska ha varit att man kommit över en sexvideo med Mathieu Valbuena och därefter försökt använda den i brottsligt syfte.

– Det finns inga bevis för att den intima videon faktiskt existerar, säger en källa nära utredningen enligt RMC.

Cissé är numera fri från anklagelserna efter att ha vittnat för den franska domstolen.

Även Karim Benzema gripen

På onsdagsförmiddagen kom uppgifter om att även Karim Benzema ska vara en del i utpressningen av Valbuena och har därför gripits av fransk polis. Real Madridanfallaren ska ha anlänt till Versailles polisstation nära paris klockan 9 på onsdagsmorgonen och därefter placerats i häkte. Detta enligt BFM TV

I juni månad tidigare i år ska Mathieu Valbuena ha tagit emot ett samtal under en landslagssamling och blivit tvingad att betala 150.000 euro om han inte ville att sexvideon skulle släppas på internet. Uppgifterna kommer från JDD och Karim Benzemas namn ska ha nämnts flera gånger i samtalet.

På tisdagskvällen spelade Real Madrid mot Zlatan IbrahimovicParis Saint-Germain hemma i Madrid och marängerna vann med 1-0. Benzema var inte med på grund av en lårskada.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply