Eden Hazard nobbar Real Madrid?

Eden Hazard nobbar Real Madrid?

Stjärnan ser ut att stanna i Chelsea

Eden Hazards framtid ser ut att vara i Chelsea. Stjärnan nobbar en flytt till Real Madrid, rapporterar Football Espana.

En av sommarens stora snackisar har handlat om att Eden Hazard möjliga flytt till Real Madrid. Vid upprepade tillfällen har den spanska klubben ryktats jaga belgaren. Om man får tro de senaste uppgifterna så verkar det dock som att övergången inte kommer att bli av. Hazard nobbar Real Madrid och stannar i Chelsea, uppger Football Espana.

Om man tittar på ett av spelarens senaste uttalanden så verkar det som att uppgifterna stämmer.

– Förhoppningsvis så är nästa år likadant. Vi vinner ligan och jag blir utsedd till årets spelare, säger Hazard enligt Football Espana, som hänvisar till en intervju som belgaren har gjort i Chelsea Magazine.

– Jag har varit här i fem år nu och jag är så lycklig. Efter fem år här så vet jag allt om Chelsea. Jag älskar den här klubben för att den är som en familj. Jag har många vänner och vi alla pratar med varandra.

En jobbig sommar?

Det kan bli en jobbig sommar för Real Madrid, och det beror inte bara på att Hazard ser ut att nobba klubben. Det sägs även att flera spelare är på väg bort från Santiago Bernabeu. Tidigare idag skrev vi på Silly Season Sverige om att Cristiano Ronaldo vill lämna Spanien efter anklagelserna om skattefusk. Det påstås också att Álvaro Morata snart är klar för Manchester United och att Gareth Bale kan vara på väg till PSG.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply