Eden Hazard är högst upp på Real Madrids önskelista

Eden Hazard är högst upp på Real Madrids önskelista

Real Madrid vill värva Eden Hazard

Ska Real Madrid göra en storvärvning? Den spanska föreningen vill värva Chelseas Eden Hazard, enligt Football Espana.

Efter fem år kan Eden Hazards tid i Chelsea vara över. Belgaren kan vara på väg att flytta till SpanienReal Madrid jobbar på att värva in 26-åringen, skriver Football Espana.

Det sägs att den spanska föreningen har Hazard högst upp på sin önskelista över värvningar i sommar.

Flera källor på Santiago Bernabeu hävdar att klubbens ledning ser Hazard som en perfekt ersättare till Isco eller James Rodriguez, som påstås lämna klubben efter den här säsongen. Bland annat har det talats om att PSG värva Isco. Samtidigt har det ryktats om att Manchester United och Juventus är sugna på att locka till sig Rodriguez.

Anlände 2012

Eden Hazard har representerat Chelsea sedan sommaren 2012. Då lämnade belgaren Lille för att flytta till den engelska huvudstaden.

Under sin tid på Stamford Bridge har Hazard varit med om att vinna Premier LeagueEuropa League och den engelska Ligacupen.

Vill även plocka in andra

På samma gång som Real Madrid vill värva Hazard fokuserar man även på att locka till sig andra spelare. Till exempel har det spekulerats om att man jagar LiverpoolJoe Gomez. Dessutom är de spanska ligaledarna intresserade av Sergio Aguero.

Förutom Isco och Rodriguez uppges det även att andra spelare kan lämna Real Madrid i sommar. Det har talats om att Manchester United och Juventus jagar Pepe och att klubbens ledning har tröttnat på Karim Benzema.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365