Dybala till Real Madrid

Dybala till Real Madrid

Juventus-stjärnan närmar sig Real Madrid?

En av de mest intressanta anfallarna under den här sommaren har varit Paulo Dybala. Juve-stjärnan verkade inte vara intresserad av att hamna i skuggan av Cristiano Ronaldo.

Det är något som gör att anfallaren i Juventus kan komma att lämna klubben, och det redan i januari. För enligt RMC Sport, en spansk radiostation, så ska Real Madrid vara intresserade av att förstärka med en ny anfallare.

Tidigare har Liverpool kopplats in i racet om att värva argentinaren. Men nu verkar det alltså som att Real Madrid kommer att göra anspråk på anfallaren, som vill ha över 120 miljoner kronor i övergångssumma.

Kunde gått till Liverpool?

LÄS MER: Jonas Jerebko lön

Enligt italiensk press ska nämligen Liverpool vara intresserade av att köpa in Dybala under sommarens transferfönster. Spelaren ska själv vara villig att lämna Allianz Stadium för spel på annat håll och nu kan det komma att bli en flytt till Anfield innan transferfönstret stänger den 9 augusti. Det är Tuttomercatoweb som kommer med uppgifterna om att Jurgen Klopp gärna ser spelaren i den röda tröjan den kommande säsongen och att Liverpool ska ha hört av sig till den gamla damen om en eventuell affär. Dock kommer ju inte den här affären att bli av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply