”David De Gea är Real Madrids prioritet”

Experten: Real Madrid fokuserar på att värva David De Gea

Real Madrid har just nu målvaktskris, något som kan komma att kosta de ligatiteln och chansen att försvara sin Champions League-titel. Till nästa säsong vill Los Blancos se till att ha den position förstärkt, därför tror La Liga-experten David Garrdio att Real Madrids fokus kommer att ligga på att värva Manchester Uniteds David De Gea till sommaren.

Real Madrid är på väg att tappa sitt försprång i La Liga. Med ett uppkommande el Clasico-möte på gång samt en uppskjuten match i La Liga mot Celta Vigo kan Marängerna få det tufft att hålla kvar sig vid sin ligaledning.

Det hjälper förstås inte till att målvaktsspelet varit alltid utom bra. Keylor Navas har haft en riktigt tuff säsong och hade inte Sergio Ramos gjort många mål på nick i år hade flera av målvaktens bedrövliga insatser kostat huvudstadsklubben många fler poäng än vad det gjort.

”Har redan bekräftat för vännerna”

Den som väntas ersätta honom till sommaren är David De Gea. Manchester United-målvakten ska enligt spansk radio redan sagt till sina vänner att han tänker lämna Manchester till sommaren, och nu väntas han gå till Real Madrid.

Även La Liga-experten David Garrdio tror på en flytt.

Real Madrid är ute efter en ny målvakt och De Gea efter en ny klubb. Det vore logiskt med en övergång, framför allt då David De Gea verkar vara Real Madrids prioritet till sommaren, säger han i La Liga Weekley podcast.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365