Dani Carvajal skadad – Real Madrid letar ersättare

Stjärnförsvararen skadad – då letar Real Madrid ersättare

Efter att Real Madrid-stjärnan dragit på sig ett tungt hjärtproblem kommer nu den spanska huvudstadsklubben att leta vidare efter en ersättare för honom fram till jul.

Dani Carvajal har stått för en bra säsongsinledning. Den spanske landslagsförsvararen såg länge ut att kunna bli en av de viktigare spelarna för sitt Madrid försvarsmässigt. Åtminstone fram till hans oväntade skada.

Den Madrid-födde högerbacken ådrog sig en oväntad skada. Det handlade om problem med hjärtflimmer, något som dock inte är livshotande. Men då det kan riskera hans hälsa rejält i samband med fysiskt aktivitet så måste nu Carvajal vila upp sig.

Kan värva från La Real

LÄS OCKSÅ: Det tjänar Real Madrids superstjärnor

Det har kommit lite oklara uppgifter hur länge spelaren kommer bli borta. Real Madrids läkares första uppgifter indikerar dock på ett par månaders spelfrånvaro. Det innebär att Madrid nu behöver en ersättare fram till vinteruppehållet, och åtminstone.

Redan nu är man ute på försvarsjakt och kanske har man också hittat sin ersättare? För enligt spanska AS ska Real Sociedad-försvararen Alvaro Odriozola vara högaktuell för de regerande La Liga och Champions League-mästarna. Problemet? Man kommer inte kunna värva honom förrän till vintern, då Carvajal troligtvis redan kommer att vara tillbaka och redo för spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply