Courtois: Eden Hazard kommer explodera inom kort

Courtois- Eden Hazard kommer explodera inom kort

Eden Hazard har inte lyckats hitta formen i Real Madrid. Nu säger lagkamraten Thibaut Courtois att han är övertygad om att Hazard snart kommer bli en nyckelspelare.

Sommaren 2019 skrev Eden Hazard, 29, på för Real Madrid. Debutsäsongen blev dock skadedrabbat för belgaren som endast gjort ett mål för marängerna. Samtidigt har Hazard vid flera tillfällen fått kritik för att ha kommit överviktig till försäsongsträningen, både sommaren 2019 och 2020.

Nu säger landsmannen och klubbkamraten Thibaut Courtois att han är övertygad över att Hazard kommer hitta tillbaka till storformen.

– Hazard? Jag har inga tvivel, jag är säker på att vi kommer se den bästa Eden Hazard, säger målvakten till Cadena SER och fortsätter:

– Han är den första som vill visa det. Jag ser att han är väldigt bra och förhoppningsvis kan han snart bevisa det. Precis före sin skada spelade han mycket bra i flera matcher och han hade sådan otur och det var inte lätt att komma ur det. Men den här månaden såg jag honom träna mycket bra. Jag är säker på att han på kort tid kommer att explodera och kommer ge laget mycket glädje, säger Courtois.

SE ÄVEN: Edinson Cavani öppnar för spel i Boca Juniors

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply