Chelsea kan ersätta Oscar med James Rodriguez

Chelsea kan ersätta Oscar med James Rodriguez

Mittfältaren är redo att lämna

Real Madrids James Rodriguez, som spåddes bli en världsstjärna, har inte kunnat uppfylla sin potential och kan nu komma att lämna klubben, med intressenter från bland annat Chelsea, Paris Saint-Germain och Manchester United.

James Rodriguez, Real Madrids mycket lovande offensive mittfältare som alla trodde skulle komma att slå igenom i det spanska topplaget, har inte uppfyllt förväntningarna som sattes på honom och nu kan en flytt vara aktuell för den columbianske anfallaren – till Chelsea, detta skriver de brittiska medierna, däribland The Sun. Rodriguez har inte fått spela särskilt mycket det senaste, förra säsongen satte en muskelskada stopp för inledningen av säsongen och därefter fick han spela ett par minuter varje match, men i Champions League-matcherna satt han alltid på bänken och särdeles många mål gjorde han inte heller.

Under årets gångna säsong har det blivit än mindre spel och det har länge ryktats om att den offensive mittfältaren kan komma att säljas av, då han inte är någon favorit under tränare Zinedine Zidane. Senast nu i dagarna har det talats om en flytt och mittfältaren själv förnekar inga rykten, utan uppmuntrar de till och med, och har erkänt att han har fått andra erbjudanden, något som upprört Real.

– Jag kan inte garantera att jag kommer stanna. Jag har andra erbjudanden och sju dagar på mig att tänka på det, sade Rodriguez via spanska Marca efter söndagens match.

Uttalandet skall inte ha varit särskilt uppskattat i klubben och sägs ha upprört många. Bland annat kommenterade lagkaptenen Sergio Ramos på lagkamratens kommentar och menade på att efter en viktig vinst var det inte viktigt att tänka på andra saker.

Nu skriver de brittiska medierna, däribland The Sun, att Londonklubben Chelsea ser ett köp av Rodriguez som en perfekt ersättare för Oscar, som ryktas vara på väg till Shanghai SIPG för 60 miljoner pund. Summan för att värva Rodriguez är ännu oklar, då anfallaren kom till Madrid från Monaco för 63 miljoner pund, en summa som colombianen efter två år inte längre är värd. Andra klubbar som sägs vara intresserade är Paris Saint-Germain och Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365