bet365

Cassano: ”Hade varit lika bra som Messi om jag tränat”

Cassano- Hade varit lika bra som Messi om jag tränat

Antonio Cassano säger i en intervju med italiensk media att han inte tränade som han borde under karriären. Hade han gjort det hade han varit lika bra som Lionel Messi.

Antonio Cassano spelade i flera av Europas största klubbar. Inter, AC Milan, AS Roma och Real Madrid är några klubbadresser som anfallaren haft. Det gick dock aldrig riktigt som spelaren ville och blev tillslut utkastad från Real Madrid av disciplinära skäl. Nu uttalar sig Cassano om sin karriär som fotbollsspelare och säger att han kunde blivit lika bra som Lionel Messi.

– Jag förtjänade att åsidosatt. Jag visade ingen respekt för tränaren och gjorde många dumma saker. De tog ett korrekt beslut när de kastade ut min från Real Madrid, säger Cassano till italienska Sky Sport.

Cassano berättade även att han inte gillade att träna och säger att karriären sett annorlunda ut om han tagit fotbollen på allvar.

– Totti sa det för en tid sedan, jag gjorde endast hälften av det jag var kapabel till. Jag gillade inte att träna och om jag tränat som jag borde under 15 års tid hade jag varit lika bra som Lionel Messi, avslutar Cassano som slutade med den professionella fotbollen 2017.

SE ÄVEN: Lionel Messi lön, inkomst & förmögenhet 2020

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply