Bekräftat: Vinicius Junior har skrivit på för Real Madrid

Bekräftat: Vinicius Junior har skrivit på för Real Madrid

F.d. presidenten bekräftar talangen klar

Enligt uppgifter från spansk media skall den brasilianske supertalangen Vinicius Junior redan vara klar för Real Madrid, då den spanska supermakten varit noga med att ta vara på tillfället och se till att talangen inte norpades av någon annan klubb.

Real Madrid har lyckats hala in brasilianska Flamengos topptalang Vinicius Junior, detta rapporterar den spanska tidningen Marca. Enligt uppgifter till tidningen skall affären redan vara klar och den blott 16-årige megatalangen har skrivit på för den spanska storklubben och deras lönelista.

Det är Flamengos före detta president Kleber Leite som har uttalat sig om affären och menar på att den redan är klar.

– Vinicius Junior är redan en Real Madrid-spelare, sade Leite till Marca.

– Hans avfärd (från Flamengo) kan bli nästa år och vi kommer att få se honom med det brasilianska laget i januari 2019 eller, ännu troligare, juli 2019. Klausulen nu för en transfer utomlands ligger på 45 miljoner euro, och det är samma pris som Real Madrid kommer att betala till Flamengo, avslutade Leite.

För att se till att inte hamna i samma situation som med Neymar och riskera att förlora stjärnan har Real Madrid sett till att affärerna har gått något snabbare denna gång, med många europeiska toppklubbar också intresserade av anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply