Bekräftat: Isco förlänger med Real Madrid

Bekräftat Isco förlänger med Real Madrid

Efter månader av rykten

Real Madrids Isco har länge ryktats vara på väg bort från klubben, men nu sägs det vara klart att stjärnanfallaren förlänger med huvudstadsklubben och får en utköpsklausul på 700 miljoner euro, efter ett par fina insatser för klubben.

Real Madrid har länge ryktats vara nära att göra sig av med den attackerande mittfältaren Isco. Den spanske stjärnan har fått se sig åsidosatt till förmån för flertalet olika spelare och har fått väldigt lite speltid generellt. Men det har så långsamt gått allt bättre för Isco i Real och han har lyckats jobba sig tillbaka in i laget och fått mer speltid. Detta har lett till att stjärnan nu skall ha fått ett nytt kontrakt med Real.

Spanska AS är de som skriver att Isco och Real skall ha kommit överens om ett nytt kontrakt redan i juli, men att de kommit överens om att vänta med ett officiellt presenterande av kontraktet tills de har spelat sina matcher mot Barcelona i den spanska Supercupen, den 13 och 16 augusti.

Arsenal, Chelsea, Tottenham och Manchester City var bara några av de Premier League-lag som ryktades vara intresserade av den spanske mittfältaren, men tack vare sina starka insatser för Real skall han nu ha fått ett nytt kontrakt. Kontraktet sägs vara på fyra år, med chans till ytterligare ett år, och med en utköpsklausul på 700 miljoner euro. Detta för att undvika en liknande situation som med Neymar, Barcelona och Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply