Barcelona och Real Madrid drar i stortalangen Theo Hernandez

Barcelona och Real Madrid drar i stortalangen Theo Hernandez

Atletico Madrid-talangen ryktas till Barca eller Real Madrid – förbereder bud

Barcelona och Real Madrid har förr upp ögonen för Atletico Madrids försvarstalang Theo Hernandez. Enligt den spanska tidningen AS ska Los Blancos redan ha en muntlig överenskommelse, medan Barcelona fortfarande uppges rycka i honom och förbereda ett motbud. 

Theo Hernandez ses i dagsläget som en av La Ligas och Europas största försvarstalanger. Han tillhör sedan några säsonger tillbaka Atletico Madrid, men har knappt hunnit representera det spanska huvudstadsklubben. Istället hamnade han i nykomlingen Alaves, där han slagit igenom på allvar den här säsongen.

Nu väntas han återvända till Madrid, men inte för spel i Atletico – utan för att representera Real Madrid. Det skulle innebära att gör en “förbjuden övergång” mellan de två huvudstadsklubbarna i Spanien.

Barcelona väntas försvåra övergången

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner

Enligt den spanska tidningen AS är övergången redan klar i muntlig form, då det ska finnas en överenskommelse. Det innebär att Theo Hernandez kommer vara en Real Madrid-spelare från och med sommaren.

Men det finns en klubb som vill ställa sig i vägen för talangens flytt till Marängerna, och det är den katalanska storklubben Barcelona. De vill inte se sin huvudrival lägga vantarna på den unge talangen från Frankrike. Därför väntas nu ett ett motbud komma inom kort. Dessutom väntas Barcelona ge försvararen en bra lön. Oavsett vad kommer klubben som köper honom få betala närmare 250 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply