Barcelona intresserade – måste betala fem miljarder för Dani Ceballos

Barcelona intresserade - måste betala fem miljarder för Dani Ceballos

Barcas ryktes vara intresserade – då höjer Real Madrid utköpsklausulen

Real Madrid värvade under dagarna in Real Betis mittfältsstjärna Dani Ceballos. Spelaren har gjort det bra i Sevilla-klubben och skrev därför på ett kontrakt med Real Madrid. Men även Barcelona har, och är fortfarande, ute efter 21-åringen. Därför tar Los Blancos nu till drastiska åtgärder.

Vi vet om att spelare som Cristiano Ronaldo och Lionel Messi är på gränsen till ovärderliga för sina klubbar och därför har ett väldigt högt pris. Det handlar då om prislappar som nästan ingen klubb i världen kan betala.

Men så finns det även andra spelare som har de här prislapparna. Oväntat nog är det en 21-åring som tillbringade säsongen i Real Betis, en klubb som under stora delar av säsongen stod inför hot om nedflyttning.

Dani Ceballos kostar nu fem miljarder kronor

SE ÄVEN: Det tjänar superstjärnorna i Real Madrid

En spelare som dock gjorde det väldigt bra var mittfältaren Dani Cebollas, som fick intresse från både Barca och Real. De sistnämnda vann dragkampen och skrev nyligen ett nytt kontrakt med honom. Men Barca ryktas fortfarande vara intresserade av att köpa loss honom, något fått den spanska huvudstadsklubben att agera.

I och med att de skrev ett kontrakt med Cebollas har de nu valt att sätta 21-årigens utköpsklausul på en smått orimlig summa. Den klubb som vill köpa loss Ceballos måste nu betala minst 500 miljoner euro, det vill säga fem miljarder kronor. Det här är ett tydligt tecken på att Madrid-klubben vill behålla sin spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply