Bale kan lämna Real Madrid

Bale kan lämna Real Madrid

Bale på väg bort?

Enligt flera brittiska medier så ska Real Madrids storstjärna Gareth Bale vara på väg bort från klubben. Men samtidigt finns det uppgifter som tyder på att walesaren kommer att stanna i klubben istället.

Efter Champions League-finalen, som stjärnan själv avgjorde, var Bale upprörd. Inte minst eftersom han inte fick starta matchen. Det här skapade då rykten om att stjärnan skulle vara på väg bort.

Men samtidigt som Cristiano lämnade Real Madrid så verkar Bale nu bli kvar trots allt. Det trots att han verkar ha flera stora klubbar som är intresserade av att värva honom.

Ska prata om framtiden

SE ÄVEN: Odds på friidrott 2018

Nu är det dags för Gareth Bale och hans klubb Real Madrid att diskutera framtiden. Enligt Sunday Mirror så ska det i ett första skede diskuteras om walesaren blir kvar i klubben till att börja med. Dessutom är det ju som så att det finns olika teorier om vad som ska hända.

Storstjärnan har tidigare hintat om en flytt, inte minst till Manchester United. Men samtidigt ryktas det om att han ska stanna kvar nu. Det beroende på att Cristiano Ronaldo lämnat klubben. Samtidigt  kan det bero på en del saker. Till exempel om Neymar kommer att ansluta sig till klubben eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply