Aubameyang: Dortmund inte som Real Madrid eller Barca

Aubameyang: Dortmund inte som Real Madrid eller Barca

Pierre-Emerick Aubameyang om en eventuell flytt till Real Madrid och Kina-ryktet

Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang har länge ryktats med en flytt till Real Madrid. Aubameyang som just nu är med landslaget i Gabon för Afrikanska mästerskapen, säger nu att han är glad över att stanna i Dortmund ”för nu”, men accepterar faktumet att Dortmund inte är i samma nivå som Real Madrid, Barcelona och Bayern München.

Aubameyang har länge ryktats till Real, men vill att ryktena ska sluta. Gabonesen som nätade för landslaget mot Guinea-Bissau i första matchen av Afrikanska mästerskapen, säger att han ”för nu” vill stanna i Dortmund.

”Jag vill stanna i Dortmund för nu. Det här är inte en bra period att snacka om rykten, speciellt då jag mår väldigt bra i Dortmund. Det skulle vara fantastiskt att vinna titlar med Dortmund, och jag hoppas verkligen vi gör det.” säger Aubameyang till RMC.

”Självklart är Dortmund en av toppklubbarna i Europa, men inte i Real Madrid, Barcelona och Bayern Münchens nivå.” fortsätter Aubameyang.

27-åringen ryktades för några veckor sedan med kinesiska storklubben Shanghai SIPG i en affär som skulle kosta cirka 1,43 miljarder kronor och som skulle slå Pogbas övergångs-pris. Aubameyang skulle också få 390 miljoner kronor per år. Även det skulle toppa lönelistan inom fotbollen. Nu berättar Aubameyang om hur han fick reda på det.

”Jag var på semester och låg och sov när min bror ringde mig och frågade om jag varit inne på internet och sett budet jag fått.”

”Det är fint att se att klubbar vill lägga så mycket pengar för mig, men om ryktet är sant eller inte vill jag inte bekräfta. Jag lägger inte mycket uppmärksamhet på sånt. Jag har mina mål, och det är det jag bryr mig om.” avslutar Aubameyang.

Aubameyangs Gabon möter Burkina Faso på onsdag, och han hoppas målgörandet fortsätter. Se och spela på afrikanska mästerskapet live här =>

Läs mer om Afrikanska Mästerskapet

LIVE + BONUS
LIVE + BONUS
LIVE + BONUS
+ 1500 kr i bonus
+ 1500 kr i bonus + 1500 kr i bonus
Följ live + spela på Afrikanska Mästerskapen 2017 hos Unibet! Följ live + spela på Afrikanska Mästerskapen 2017 hos bet365! Spela på Afrikanska Mästerskapen 2017 hos LeoVegas Sport!
SPELA HÄR! SPELA HÄR! SPELA HÄR!

Här hittar du mer om Africa Cup of Nations 2017 ifall du vill läsa mer mästerskapet:
Topp 10 spelare från PL i Mästerskapet
Tabeller i Afrikanska Mästerskapen
Flest titlar och vinster genom tiderna i Africa Cup of Nations
Odds Africa Cup of Nations 2017
Speltips Africa Cup of Nations 2017
Africa Cup of Nations 2017 grupper
Africa Cup of Nations 2017 spelschema
10 dyraste afrikanska fotbollsspelarna någonsin
Africa Cup of Nations live stream gratis
Streama Africa Cup of Nations live gratis
TV-tider Africa Cup of Nations 2017
Africa Cup of Nations 2017 på TV
Africa Cup of Nations 2017 resultat
Confederation of African Football

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply