Real Madrid snuvar Barcelona på Vinicius Junior

Real Madrid snuvar Barcelona på Vinicius Junior

Talangen väljer Real Madrid

16-åringen som för närvarande spelar för Flamengo i den brasilianska ligan ser ut att lämna för spel i Real Madrid efter säsongen.

Europas största klubblag är jämnt ute efter att fiska talanger i ung ålder. När det kommer till spanska La Liga har ofta många blickar på Sydamerika och den senaste talangen i mängden av spelare som är på väg till Europa är Vinicius Junior. Vid endast 16 års ålder har Flamengo-spelaren jagats av framför allt Barcelona och Real Madrid och nu ska spelaren ha bestämt sig för en flytt.

SE ÄVEN: Real Madrid löner & lönelista 2017

Enligt brasilianska tv-kanalen Globoesporte har spelaren bestämt sig för att skriva på för Real Madrid och ansluta till den spanska huvudstadsklubben om ett par år. Vinicius Junior som endast är 16 år ser ut att stanna i den brasilianska ligan ett par år till innan det bär av till La Liga och spel i Real Madrid.

Real Madrid betalar närmare 40 miljoner euro för att köpa loss spelaren, ett bud som man dubblade efter att Barcelona endast erbjudit 30 miljoner euro för spelaren. Utköpsklausulen i spelarens kontrakt ligger på 30 miljoner euro men den spanska huvudstadsklubben säga komma att betala 40 miljoner euro för att inte riskera tappa talangen till ärkerivalerna.

Real Madrid snuvar Barcelona på Vinicius Junior

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply