Valencia pratar med Juande Ramos

Valencia pratar med Juande Ramos

Spanjoren kan eventuellt vara Gary Nevilles ersättare

Football Espana uppger att Valencia pratar med Juande Rames om möjligheten att ersätta lagets nuvarande tränare.

Gary Nevilles jobb som tränare för Valencia hänger på en skör tråd. Efter dagens förlust borta mot Real Betis ryktas det nu att klubbledningen ser sig om för att ersätta den före detta Manchester United-försvararen. Football Espana uppger att Juande Ramos är en av personerna som man pratar med. Spanjoren, som tidigare har tränat bland annat Real MadridTottenham och Sevilla, sägs vara intresserad att tacka ja om Valencia kommer med ett konkret erbjudande. Ramos har inte tränat ett lag sedan han lämnade Dnipro Dnipropetrovsk i maj 2014. 

I övrigt ryktas det också om att klubben har pratat med Rafael Benitez, som tidigare under säsongen fick sparken från Real Madrid. Valencias sportchef Jesus Garcia Pitarch ska ha pratat med Benitez och frågat om han vore sugen på att bli tränare för klubben på nytt. Han tränade Valencia mellan 2001 och 2004, och vann två La Liga-titlar och Uefacupen en gång.

Det återstår dock att se om Valencia väljer att göra sig av med Gary NevilleFootball Espana säger att andra källor menar att engelsmannen sitter säkert på sin post för resten av säsongen. När säsongen sedan är över kommer klubben se över om Neville är rätt man för att fortsätta leda laget, eller om man ska ersätta honom med RamosBenitez eller någon annan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply