Dani Ceballos nobbar Real Madrid – stannar i Real Betis

Dani Ceballos förlänger med Real Betis

En av Spaniens största talanger, Dani Ceballos är ytterst nära att förlänga sitt kontrakt med Real Betis. Spelaren har under en längre tid var aktuell för Real Madrid.

Dani Ceballos anses vara en av Spaniens största talanger och har gjort flertalet fina insatser, både i sitt klubblag Real Betis och i det spanska U21-landslaget som för endast några dagar sen spelade 1-1 mot Sverige dito inför kvalet till U21-EM 2017 i PolenCeballos ses av många som en blivande världsspelare och är jagad av flera storklubbar runt om i Europa, bland annat Real Madrid.

Under sommaren skrevs det en hel del i spanska medier om att spelaren skulle vara så gott som klar för den spanska huvudstadsklubben men nu ser det inte ut att bli någon affär. Diario Marca skriver nämligen under torsdagen att spelaren är bara några timmar från att förlänga sitt kontrakt med Sevilla-klubben som flyttades upp från Segunda División inför den pågående säsongen.

Tidningen skriver att spelaren redan har ringt till familj och vänner för att berätta om överenskommelse och att man kommer att göra det officiellt under fredagen.

Det är fortfarande oklart hur långt det nya kontraktet sträcker sig men 18-åringens nuvarande kontrakt går ut efter den pågående säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply